у Передчуттi

Оксана Вершинина 2
неначе на краю Світу
все гостро пронизане змістом
все менше і менше світла
Зима зачаїлась за містом

неначебто з понеділка
чи з завтра, з нової сторінки
або з називного відмінка
відмінюєм всі помилки

немає сезонів та планів
є просто прояв Життя
в очах можуть бути омани
та серця не зрадять чуття