Неужели

Людмила Прилуцкая
Колись настав зворотній відлік
Цей час прогавила душа
Було і є безмежно рідне,
Та в пустку серце поспіша

І все частіше просить тиші
Шепоче слізно:" Не зашкодь!"
Бо краще плакати і лишить,
Ніж впевнено перемолоть!

І я вже вірити не смію
Не скресне болю ожеледь
Свою в руках тримаю мрію
Затисла так, що диха ледь

І я тону у безнадії
й потусторонності вини душа у темряві міліє
Не бачить світло..
 бачить сни...

 І небо вниз летить пророче
Хоча ще день в очах не згас
І я боюся, я не хочу
 почути:"Вже немає НАС...

Заради тебе відступити
Заради  щастя відійти
А далі як без мрії жити,
Як знати що десь ходиш ти?...

Окремо ти ...і я окремо,
І сфер дотичність нульова!?
І що робить коли ця тема на скалки світ мій розбива?

На горло наступити мрії,
Заради... легко говорить!
Душа у темряві міліє...

І серце в прірву знов летить...
21.11.21