Вишенька-черешенька

Мария Верховинина
Вишенька-черешенька
В мене ти одна така,
Що ростеш гарна, рідна
Біля мого вікна.

Віти приспустила,
Білим цвітом ти їх вкрила.
Квітка твоя пишна,
Мов зоря всевишня.

Даруєш ягідки смачненькі,
Які нам до вподоби,
Рогалики печу ніжненькі,
Радіють всі навколо.