Старостi нема

Мария Верховинина
Старості немає. Це обман, брехня,
Треба пам’ятати про спортивні заняття.
Веселіше все сприймайте,
Ходіть, бігайте, стрибайте!

***
Здоров’я загартовуйте.
На природу виїздить,
Свіже повітря вдихайте,
Фрукти, овочі споживайте.

***
Спокій зберігайте,
Частіше смійтеся,
І навіть жартуйте,
Не паліть і спиртне не вживайте.