Мeчты

Мария Верховинина
В повітрі свіжістю повіяло,
Осінній лист додолу ниць,
Холодний дощ навіяло,
Час не зупиниш ні на мить!

Сьогодні осінь завітала
В мою домівку крізь вікно,
Та краще, щоб весна примчала,
І все у полі зацвіло.

Роки летять, не зупинити,
Як чисте, лагідне повітря.
А в небі рвуть метеорити,
Зірки палають, хочу жити!