Запах весни

Мария Верховинина
Ось і весна до нас завітала,
На дворі тепліше стало.
Травичка скрізь зазеленіла,
Килимом земельку вкрила.

Крокуси вже розцвіли,
Та бруньки на вишні,
Так чудово навкруги,
Чує нас Всевишній!

Вітерець траву хитає,
Он, горобчик пролітає,
Пробудилася земля, оживає,
Красотою неземною огортає.