Мир планетi

Мария Верховинина
Ой, як хочеться жити,
Любити на білому світі!
А мрія блукає одна:
На місяць полетіти!

Місяць, як Земля,
В космосі літає,
І про кожного мабуть,
Він все добре знає.

Я би мир на Землю послала,
Здоров’я всім подарувала!
Щоб хвороби позникали,
Діти щастя щоб всі мали!