Онучцi софiйцi

Мария Верховинина
Софієчка, ти народилась в любові,
На тебе ми дуже чекали.
Надію любові плекали
Тато від щастя плигав до стелі.

Онучечка, дівчинка мила,
Ми всі обожнюємо тебе.
Всією родиною любима,
Сонечко ти наше золоте!

Щебетуха, ти принцеса наша,
Софієчка, красива і струнка,
Ми даруємо тобі завзяття чашу,
Щоби випила її сама до дна!


2020 рік