Рiдний краю

Мария Верховинина
Я люблю тебе мій краю,
Ти такий чудовий,
Милий, світлий, калиновий,
Я тебе кохаю!

Від травинки до стеблинки
Від землі до неба
Все чарівно у природі,
Милуватись треба.

Там джерельце чисте,
Воду нам дає,
Як волошки в полі,
Небо голубе.

Сонце світить ясно,
На душі – прекрасно!
Навколо квітує земля,
Соняхи, жито в полях.