Танок кохання

Мария Верховинина
Ти єдиний на цім світі
Несеш мені білі квіти.
Я у захваті від тебе,
Мрію бути біля тебе.

Милий мій коханий,
Досить довгожданий,
Будемо в танку кружляти,
Та з тобою танцювати.

Ти так ніжно ведеш мене,
Танцювала б я ще і ще…
Кохання щире з’єднає  нас,
Бо прийшов, мабуть, час.

Я пригорнулась до тебе,
Милий мій танцюристе!
Від щастя злетіло із шиї
Яскраве моє намисто…