Степове село

Мария Верховинина
Садочок маленький біля хати,
Та нам хватає, є для кого дбати.
Подвір’я наше вкрито споришем,
Шовковиця росте під гаражем.

Так, мабуть, судилося мені,
Жити на природі, у селі.
Село моє стоїть в степу,
Де пів віку я з родиною живу.

Діти вже повиростали,
Вчителі обоє стали.
Вже онуки теж дорослі
Закінчили університет.

Квіти дуже я люблю,
Всім на свято дарю,
Радують мене, як діти,
Мною вирощені квіти.