Слава захисникам

Мария Верховинина
Ми щиро вдячні Вам, солдати,
Що на захист Вітчизни стали!
Подяку прийміть від кожної матирі
Що Україну ви відстояли!

Як би не ви, то не було б і нас
Ви дали мир і спокій для нас.
І доки ми будемо жити у мирі
Вам наші подяки світлі і щирі!

А тих, кого з нами нема,
Не забуде рідна земля.