о гордыне

Мичман Блэк
                «Аз приидох во имя Отца
                Моего, и не приемлете
                Мене: аще ин приидет во
                имя свое, того приимите».

                Иоанн 5-43

отвратительнее лжепророка может быть только лжепроповедник от лжепророка