Довгожданна, тепла, Ясна

Мария Круль
Довгожданна, тепла,Ясна,
Юнка сонячна,прекрасна,
Йде ВЕСНА красива й ніжна,
У віночку білосніжнім.
Одягнула вишиванку,
Шиту сонячним серпанком,
Цвіт усипав довгі коси,
Трави ніжать ноги босі.
ПоперЕду мачать послАнці,
Найхоробріші обранці,
Відчайдухи-першоцвіти,
То весни палкі привіти.
Навкруги життя вирує,
Все росте, цвіте,вібрує.
Їй пташки співають оди,
Розбудились в полі сходи.
Потягнулися до сонця,
Гіацинти під віконцем,
І з під снігу виглядають,
Сонце,вЕсну й нас вітають. Марія Круль