***

Мария Круль
Вже Ангел зриває лілеЇ,
Найкращі у райськім садУ,
Віночок плете для Марії,
Й пречудну несе новинУ.

Ця дівчинка виросла в Храмі,
Улюблена Богом,свята,
Стоїть між віками на зламі,
Й приймає у лоно Христа.
Марія Круль