Ти не хвилюйся, я переживу

Мария Круль
Ти не хвилюйся,я переживу,
Якось зумію душу залатати,
Крильми пів світу ніжно обійму,
І навіть, знову спробую літати.
Ти не хвилюйся,я ще віднайду,
До щастя сонцем встелену стежину,
Сміючись буду бігти під гору,
Я падаю лиш від удару в спину.
Ти не хвилюйся,я ще підведусь,
І стану твердо й більше не схитнуся,
Тебе прощаю,друже,не серджусь,
Я з Господом! й нічого не боюся. 5/24/2020 Марія Круль