Повниться чаром мо серденько

Мария Круль
Падають зорі тихо у річку,
Вітер голубить юну смерічку,
Зілля духмянить,небо близенько,
Повниться чаром моє серденько.
Залебеділа молитва тиха,
Хай буде щастя,хай згине лихо.
Господи, знаю,Ти мене чуєш,
Поміж зірницями знаки малюєш.
Леготом ніжним душу торкаєш,
Місячним сяйвом світ сповиваєш.
Все засинає,стелиться спокій,
Тільки мій ангел не спить ясноокий.
7/26/2020Марія Круль