А я з Тобою

Мария Круль
А я з Тобою на задвірки світу,
На край землі, a хочеш, то й за край,
У буревій,в метіль несамовиту,
В імлу, у ніч, по бездоріжжю-в рай.
А я з Тобою на уламках долі,
Лелію щастя скупане в сльозах,
Життя мережить стежку нам поволі,
І дні спливають в різних кольорах.
А я з Тобою назавжди. Довіку.
Й у Вічності Тебе я віднайду,
Нема на те ні ради, а ні ліку,
Аж до нестями я Тебе люблю. 2/14/2021 Марія Круль