Хата рiдна за вас не забула! Вiрш-дует

Юрий Сафроненко
http://stihi.ru/2021/11/29/8681

А ніхто зара не заважає
Повернутись у рідне село!
Де вас хата донині чекає,
Щоб дитинство кохане прийшло!

Щоб воно знов до вас повернулось
Фсіх онуків потрібно зібрать!
Щастя вам, щоб Любов посміхнулись,
Колисать треба їх, не чекать.

Роль бабусі коханій відкрита!
Жніть з онуками рож за ставком.
Щоб любов ваша не позабута,
Прогулялася знову селом.

Й оксамитовими вечорами
На прихатновій присьбі гуртом
Клали в розповідь Руни стежками,
Як в пиріг із парним молоком.

Щоб і вас також фсі пам'ятали,
У вишневому білім гаю,
Треба пісні онукам співати,
Про щасливую Долю свою!

Ексом =GrafBorisfen=29-е АйлетЪ вiд С.М.З.Х. =29.11.2021/Найулюбленiше село Мiдгард/