***

Лариса Опанасенко
Туман спускається повільно у долину
Зізнання хоче так зробити листопад
Щоб перед осінню упасти на коліно
В приглушенім освітленні лампад
І сяйві місячнім. У цьому переході
Немає логіки , існує лиш краса
Ось Осінь, яка вдягнена по моді
Ось Листопад.  Над ними небеса…