паразиты

Мой Друг
Вся грудь в медалях.
еб.а.ла горды.
Они летали.
Видали звёзды.

Собой довольны.
Навеки память.
Мудло Леонов.
Гагарин лапоть.

За ними чинно
бл..дь дешёвая.
Не Валентина
Терешкова ли.

Их лики в плитах
Монолитов.
На паразитах -
Па
   ра
      зи
         ты.