Святковий

Тарас Тимошенко
Рік Новий – чудове свято
Для дорослих та дітей.
Днів щасливих так багато,
Але день магічний цей.

Рік Новий, Різдво Христове...
Мерехтять гірлянд вогні.
І скажу я в день святковий:
Бути щастю на Землі!

І нехай всі добрі мрії Збудуться в цей дивний час.
Має в тім душа надію.
Зі святами, друзі, вас!

Тарас Тимошенко
08.12.2021