Я хот в бути теплою хвилею

Люблю Вас
Я хотів бути теплою хвилею,
Щоб зігріти холодниї простори.
Починати рух свій із піною,
Щоби впасти вагою і розсипом.
Я хотів запливати на відстанні,
Де ніхто не шукатиме з острахом
І куди занесе мене вітрами
Не важливо, хоч і поспіхом

Я хотів, мені завжди хотілося
Щоби Сонце пестило промінцем
Лоскатало мене поміж брилами
Синіх вод, у безодню над доницем
Ну а ти пролетіла би пташкою
І махала маленькими крилами
Любовався тобою милашкою
Поки поряд і разом летіли ми

Де той дзвон, що гудітиме осторонь?
Твоїх слів, що здавалися казками
Я хотів би почуть це приснилося
Або знову з чужою я маскою?
Справжнє доле або не судилося
Справжнє щастя чи бути нещасному?
Сонцем з хвилей любові зустрілося
Значить птаха приліт бути вчасному
9.12.2021 00:55 к фото