Тропинка души

Елена Лазарева 1
Нашла тропинку через ад,
Где тишина ласкает душу.
Каштан,платан впитают яд,
А ветер ранки разутюжит.

Восчла искринку от костра,
Письмо прощальное от груши.
Боль безутешная остра,
Когда огонь из чрева сушит.

Конюший-вечер вышел в сад,
Зарницы рассекают небо.
От пепелища жалкий чад,
Да губы шепчут:"Даждь нам  Хлеба."

+++++++++++++++++++++++++++++++
Отче наш,
Иже еси на Небесех!Да святится имя Твое,да приидет
Царствие Твое,да будет воля Твоя,яко на Небеси,и на земли.
Хлеб наш насущный даждь нам днесь;
и остави нам долги наша,
якоже и мы оставляем
должником нашим;
и не введи нас во искушение,
но избави нас от лукавого.

Яко Твое есть Царство,и сила,и слава во веки.
Аминь.