Новорiчнi побажання-4 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ПОБАЖАННЯ»-4 \ 5шт.

1*
Рік Новий, як Добрий Янгол,
Окриляє Щастя Факел!!!
Поглядом душевно-мудрим
Нас підтримує завжди!!!

Спокій у серцях дарує...
Від невгодних сліз рятує...
Іскоркою чарівною
Сяє в схованках душі!!!

2*
В Рік Новий хай, мої любі друзі,
Не співає душа про сумне!!!
Щастя, ніжність та світло любові
Хай наповнюють все потайне!!!

Кожен день буде хай поетичним!!!
Мальовничим! Зі смаком надій!!!
Унікальним! Яскравим! Чудовим!!!
З феєрверками добрих подій!!! 

3*
...Ніжно, мило та душевно
Посміхається сьогодні,
Гарно настрій піднімає
Новорічній світ вогнів...

Їхнє чарівне свічення
Створює надій полотна...
Світло радості та щастя...
Надихає... І п'янить...

...А на гілочках ялинки
Загадково і негласно
Знов зароджуються файні
Чудо-іскорки добра...

Розсипаються... Сміються...
І дарують будням казку...
Творять день прийдешній краще,
Ніж минулого пора...

4*
...Мов кришталь, дзвенять сніжинки...
Новорічний вальс танцюють...
І на гілочки лягають
Сріблом чистим... Чарівним...

Про нове співають щастя...
Гарні почуття малюють
Кольоровими вогнями,
Наче справжні чаклуни!!!

...Шовковистим  світлом сонця
Їхні візерунки грають...
Іскрами веселок дивних,
Променями доброти...

Сяючим переливанням
У казки нас закликають,
Мрії райдужні дарують...
Блиск яскравих відчуттів...

5*
...Граціозно та красиво,
З шармом сяючо-казковим,
З посмішкою королеви
Незрівняної краси

Пишна, чарівна ялинка
В світ запрошує чудовий,
Де всі збуваються мрії
І дитячі гарні сни!!!

...Зіркою вона блискоче...
Життєрадісно! Чарівно!!!
І пухнастими гілками
Ледь торкається сердець...

І вони – цвітуть любов’ю!!!
Ніжністю!!! Яскристій... Дивній...
Віру в щастя нам дарують,
В магію земних чудес!!!