Tatjana Kiss J6e palge l66mav tuli

Хелью Ребане
J6e palge l66mav tuli
Ja puude range laulukoor
Ja saladuste iidne ha"a"l
Nii la"hedale a"kki tulid.

Ning 6rnusest mul rohulible vestab.
Ja kirest - k6verdunud oks.
Ja lainetuse salajane ohe.
Ning va"lja avarus kui m6ttejooks.


Стихотворение Татьяны Кисс. Перевела на эстонский язык Хелью Ребане