167. Я бажаю, щоб у роцi цiм Новiм... Пiсня

Ганна Горбатюк
Я бажаю, щоб у році цім Новім,
Ти впустив Ісуса у свій дім
І шляхом земним ходив із Ним
Й завжди довіряв Словам Святим !

     Приспів:
Хай мрії збуваються й зорі всміхаються,
Щастя й здоров"я Господь хай дає !
Завжди душа хай до Бога звертається
Й радість наповнює серце твоє !

      2
В Новім році хай буде усе нове
Й лиш любов у серці хай живе !
Хай тебе минає всякий гріх,
В домі хай луна дитячий сміх !

/////////// Проіграш://////////

        3
Я бажаю, мати радість у Христі
Й бути там, де Ангели Святі !
І щоб ти добро не забував
Те, що тобі Бог так щедро дав !