Скоро, друзi, Новий рiк!

Надежда Крайнюк
Всіх вітає лісовик:
«Скоро, друзі,  Новий рік!»

Поспішає  в дитсадок
Із  Снігуркою дідок.

Довга, біла борода,
З бороди тече вода.

Замість снігу дощ іде,
Дід у чоботях бреде.

З подарунками мішок
Діточкам несе дідок.

Парасолька у руках,
Завірюха у думках.

Дощ холодний  хай зажде —
Дід Мороз на свято йде!

30. 10. 2020 рік
Картинка з інтернету