А там вже котики цвiтуть

Олег Омелянчук
А там вже котики цвітуть
І просять сонця,
А там бобри гризуть вербу
І вільху теж.
А там! А там...Все як не тут...
Хіба ж не сон це?
Залиш печаль, зостав журбу -
Радій без меж!

Ти скажеш: "Що за чудеса!
І де це є така краса?
Де можна все оте побачить?"
- У нас на дачі!