День за днем

Надежда Рубинская
День за днем складає доля
Наші дні у календар.
В цьому також Божа воля,
Бо кохання - Його дар.

Мрії, прагнення, надії
Розкривають сенс життя.
І щоденні наші дії
Час карбують в майбуття.

Зорі нам любов віншують,
Наче всесвіту майстри,
По галактиках  мандрують,
Всі долаючи вітри.

В твоїм серці є мій спокій.
Змахи крил моїх міцні.
Бо це ти, мій літній сокіл,
Щастя, дарене мені.

             19.12.2021