Билингвальное девичье стихотворение 2

Андрей Яременко Львов
Он целовал мне то,что между ног,
он целовал и всё насытиться не мог.
Он целовал мой сокровенный срам,
он целовал его взасос,ой,мам!!!

Я в губы не целована ещё,
но было мне с ним очень хорошо.
Он целовал и что-то бормотал.
Он,вообще-то,невоспитанный нахал

Потом же целовал меня он сзади,
он попросил,чтоб я намазала помадой
отверстие анальное,то,про которое
                учили,
что там живут микробы и бациллы.

Но он тогда,наверно,сачковал
и захотел туда засунуть мне,нахал.
Засунуть окаянный причандал-
он на латыни его пенис звал.

Это ничем не угрожает целке-пломбе,
просил он как-то робко,без апломба,
Он попросил,чтоб просто села на него я
и так побыли мы хотя б минуту двое.

Но затянулось все минут на пять-
я начала на нем подпрыгивать.
Я ёрзала,крутилась и визжала,
он не спешил его оттуда доставать-
           всё было ему мало.

Хоть больно было,было интересно-
на то и комсомолка я,чтоб проходить
           все испытанья с честью.
Но главное-девичья честь чиста
и я не жду с младенцем аиста.

!!@##$$%%%^^^&&*&();;;;;€€/==#@@@@ 


Він цілував мене,ой,мацю-мамо,
він цілував мене поміж ногами.
Мій сором пестив язиком так без-
                соромно-
мені,порядній дівчині і скромній.

Я в губи не цілована ще досі,
а тут таке,що може стать сторчма
                волосся.
Хвалився він,що в нього теж стояло
і цілував-все було йому мало.

А потім цілував мене він ззаду,
він попросив,щоб я намазала помадою
анальний отвір,про який ми в школі
                вчили,
що там живуть мікроби і бацили.

Та він,напевне,був тоді відсутній,
бо захотів туди запхати прутня-
так поетично він свій пеніс зве,
мене ж цікавить все незвичне і нове.

Це не загрожує моїй дівочій пломбі,
він попросив сором'язливо,без аплом-
                ба,
щоб я до нього сіла на коліна
і він побув в мені хоча б хвилину.

Та затягнутись це хвилин на п'ять-
не втрималась я,почала підскакувать.
Я почала крутитися на ньому-
великому,гарячому,твердому.

Боліло трохи,та на те я і пластунка,
щоб все сприймать,як тренування і
                науку.
Він жартував,що посадив мене на
                палю-
ще й так він називає свого причан-
                дала.