Наука завжди переможе

Алексей Смирновъ
Приспів
Наука завжди переможе!

Реакція, формула, синтез, сполука –
Всі ці слова народила наука.
Викинь із мови слова наукові,
Що тоді буде в обкраденій мові?

Приспів
Наука завжди переможе!

Для когось знання – катування і мука.
Тільки торкнись хоч на мить до науки.
Спробуй розкрити замружені очі -
Швидко полюбиш  науку охоче.

Приспів
Наука завжди переможе!

Майбутніх людських перемог запорука,
Це все є наша справжня наука.
Можеш дивитись на розум вороже,

А справжня наука все переможе!
Приспів
Наука завжди переможе!
_ _ _

* Песня из спектакля "Бременські науковці"