Пiсня про користь науки

Алексей Смирновъ
Коли навколо ні людей, ні звука,
Коли один прямуєш крізь буття…
Не забувай науку! Завжди люби науку!
І знайдеш кращих друзів на все своє життя!

Коли тебе засмучує розлука,
Коли навколо безліч осторог.
Не забувай науку! Завжди люби науку!
Вона тобі покаже твій шлях до перемог.

Коли потрібні успіх, честь і злука,
Коли життя складається зі смуг.
Не забувай науку! Завжди люби науку!
Бо у людському вирі вона – твій справжній друг.
_ _ _

* Для спектакля "Бременські науковці"