Бабусю в небi янголи вже хрестять...

Иващенко Ольга
А лінії сріблясті на долонях...
Летять за обрій швидко так роки.
І тільки гріє душу теплий спомин,
Як сонячні бабусині казки.

З'єдналися всі лінії по парах...
І десь далеко від усіх думок
Бабуся, сидячи на теплих хмарах,
Промінчик ділить з янголом на двох.

Зима, як звір, вгризається у Всесвіт,
Пірнає рік у сиву глибину.
Бабусю в небі янголи вже хрестять
А я про неї ще... як про живу.

02.12.2021