Вiзерунки смаковi - Чарiвнинки снiговi

Юрий Сафроненко
Сніговик зховав в кишеню
Чарівнинок цілу жменю!
Як отримать їх, розкаже,
Хто йому язик покаже.
- Покажи язик, Яринка! -
Припухнастицця сніжинка!

Чарівнинки снігові -
Візерунки
............с
..............м
................а
..................к
....................о
......................в
........................і
.........................!
/святкові/

Ням, сніжинку.
Нямкува-а-а-ата!
Цукорку тут малувато!

=GoldKing=15 ДайлетЪ 7530 Літа від С.М.З.Х.
http://stihi.ru/2021/12/25/3033