Рiздвяне

Данил Волженин
Вітаю тебе,моя ненько рідненька, з Різдвом, що здійснилось колись,
З подіями тими, довіку живими, що у давнину відбулись!
Зі святом чудовим, з цим віршем раптовим, до тебе нехай долетить
Від меншого сина любові краплина, що в серці невтримно тримтить!

Нехай до чужини, твоєї родини, сягає натхнення й тепло,
Хай посмішка сяє, та сил вистачає на радість, любов і добро!!
Турботи та лиха хай серце не знає, нехай оминає журба,
Хай віра, мов скеля, в нім перебуває - жива, непохитна й свята!!

(2002 или 2003)