Присвячення подруз

Елена Сердюк 3
Присвячення подрузі

Де знайти тих слів, що наче квіти, -
Сонячних, гарячих та барвистих,
Що, неначе пелюстки, бриніти,
Висловлюючи думки мої, змогли би?
Щоб, неначе килимок у лузі,
Травами, що ноги обіймає,
Затишок дали б моїй подрузі,
Душу що і серце зігріває.
Та, яких б я слів не назбирала
В пошуку  яскравого азарту,
Все одно тих слів  буде замало,
Бо багато більшого ти варта!
30.11.2021р.