Я в силi Божiй

Людмила Дзвонок
Не поряд ти, та ти зі мною в Дусі
(В молитві находилися щодня),
З тобою говорю, щоб був ти в курсі,
Що Божа на мені й тепер броня.

Ти знав, що я все стійко переношу,
І цю розлуку теж перенесу
(В Отця, як завжди, силоньки попрошу,
Мені давав до цього Він часу)!

Без тебе я, як та підбита птаха –
Ти знаєш це, говорено не раз,
Та в пам’яті моїй Ісуса цвяхи…
Для мене Спас завжди дороговказ!

То і кріплюсь, роблю все те, що можу,
Твоя любов в мені, і зігріва,
Роботу кожен день собі знаходжу,
За діточок серденько вболіва…

Молюсь за них, дала їх в руки Божі,
Надіюся, що буде все гаразд,
Вони стають на тебе більш похожі,
А ти ж у мене був, як той алмаз!

Не поряд ти, та ти зі мною в Дусі,
Відпочивай від всіх земних турбот,
Поговорили і тепер ти в курсі…
Я в силі Божій серед всіх скорбот!
                29.12.2021.