Тайное

Алексей Рябина
*
...не обнажится
тайное ,
укроется водицею ,
Родное ~ Сокровенное
живёт
Свободной Птицею...

...вспорхнёт
Глухарь токующий
над травушкой ковыльною ,
и
будет Песнь
Берёзоньке ~
Весенней Небылицею...


Алексей Рябина   21.03.2021 05:46   •