Звикати дихати, де курява та дим...

Четырко Наталия
Звикати дихати, де курява та дим
Та бігти так, щоб не відчути ніг,
І знати, скільки поряд   гарних рим
Та не вбачати серед них своїх.

Співати подумки, сміятись уві сні,
Ловити в об'єктив щемливо-чисті миті,
Чекати, що пройдуть дощі рясні
І злива змиє друзки мрій  розбитих.

Намріять знов, на три життя вперед,
Намріять так, щоб зорі запалити.
І може в шафі не один скелет —
Було й було, живим потрібно жити.

26.05.21