***

Мироненко Анатолий Анатольевич
Ненависть душі поглинає
В часи наруги над собою,
І людяність себе втрачає,
Що гру програла у двобої...

Чи варто так, чи так не варто?
Пліч опліч з ким воюємо?
Життя - не гра! Хіба це жарти -
Самих себе не чуємо?