Цахурская песня

Сиражидин Курбанов
Йэдикъар са йишорна...
умур нана йиhена.
Бахт пай нана йиhена
хав ушахънана йиhена.

Хав уджахънана йиhена- ;
Абай  абатейс
К!ыл  валла hаана
акъекъа дживаб итейhена.

Дакина йидж миджагна
нимае гъу уфтана
гъикъа йыгын даватбы-
гьина иhес hанайбы.

Инсанара абайле
гоhар hаммаз садайле
истагъ шу къыгьайше
балкан джелкъа абы