Побажання на Рiздво-2 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Під Зіркою Різдвяною»

«ПОБАЖАННЯ  НА  РІЗДВО»-2 \ 5шт.

1*
...Відсвітом усмішок божих
Ніч підносить дух на крилах
Віри, щастя і любові...
Намічає зорний шлях!!!

Щось сліпуче і важливе
Нам дає в серцях узріти...
Після тяжких перевірок
Дух злітає, наче птах!!!

...Все святіше, чарівніше
Таїнство Різдва зітхає...
Янгольські глядять у душі
Золотаві Небеса!!!

Так, цей чарівливий вечір
Чудеса нам відкриває!!!
Та почують ті молитви
Тільки Золоті Серця!!!

2*
...Книгу Долі нам гортають
І стають небесним світлом
Сни таємні! Мимоволі
Оживають в Ніч Різдва!!!

З вуст схвильовано злітають
Тихі, потайні молитви...
І свічки тремтять грайливо...
Ніч народжує дива!!!

...У це свято мрій блискучих
Розбуджу нічну я тишу...
І з благанням потаємним
Я до Вищих Сил звернусь!!!

Хай вони наш шлях життєвий
Світлом зоряним напишуть...
Чарівною добротою,
Що дарує лиш Ісус!!!

3*
...Зірка Божої Любові,
Поможи розкрити душі!!!
Дай почути кришталевий
Дзвін дзвіночків в Небесах!!!

Піднести моління наші
В храм святий злотого сонця!!!
Щастя головні уроки
В чуйних зберегти серцях!!!

...Ти  навчи сердечка наші
Щирим почуттям радіти!!!
Світло берегти любові,
Доброї душі тепло!!!

Богом даний світ плекати!!!
І з підйому, рано вранці,
Не очікувати диво,
А створити знов його!!! \ А самим знайти його!!!

4*
...Стихнуть дзвоники Різдвяні...
Задрімнуть святкові мрії...
І яскраво, незвичайно
Зійде золотавий день!!!

Світлом зірочок чудовим
Суть любові нам розкриє...
Серця потайні молитви
Дійсністю знов оберне!!!

...Почуття злетять високо...
До души душа назустріч
Поспішить з тріумфуванням...
І відкриє щось нове!!!

Світ земний заповнять чари
Далей зоряних... І смуток
Зміниться бальзамом щастя...
Казка ночі оживе!!!

5*
...Світ Різдвяний на світанку
Дух запалює любов'ю...
А блакить небес малює
Золотого сонця храм!!!

Радості пісні вливає
У пробуджені сердечка...
Розсипи казок Різдвяних
Дійсністю звертає нам!!!

...В променях прозоро-чистих
Гордо висхідного сонця
Неба потайні молитви
Проповідують любов!!!

А казки Різдвяні й мрії
В небо, як птахи, злітають...   
Дзвоном тихим, милозвучним
Кличуть янголяток знов!!!