Батькивщина

Валерий Бурлаченко
Захищай-же мене Батьківщина,
Від судьби кулаков неміцних,
Від наклепа на Батька та Сина,
Захищай положенців своїх.
Захищай кого хочешь рідненька,
Роби те, що повинна робить.
Але навіть байдужого млина,
Не примусишь по голкам ходить.