Наш свiт воскрес

Лариса Калинина-Харламова
Не питай у мене :Чому в осінь
Почуття палають мов вогонь?
Ніжності і ласки чому просить
Моє тіло від твоїх долонь.
Не питай у мене:Чому в очі
Заринаю я і день і ніч.
І дарую усмішку охоче.
Не питай у мене:В чому річ?

Приспів:
Може це лунає в моїм серці
Відгук від твоїх шалених вуст?
Знаю скажешь: Все колись минеться...
Може й так... Але я повернусь!
Щоб тебе жіночністю укрити
І підняти до ясних небес,
Щоб тобі кохання в серце влити,
Щоб ти бачив як наш світ воскрес...

07.01.21
Калініна ЛІ