Колядка

Оксана Саракаева
Радуйся світе, радуйся земля,
народилось в Віфлеємі
святе немовля.   2р
               
Радуйтесь люди, радуйся мир,
народився біля ясель
пастер- поводир.    2р
               
Радуйтесь зорі, радуйся світ,
за цей день, тому понині
більш двух тисяч літ.   2р

Радуйся небо, радій твердь земна,
народилася надія,
істинна вона.    2р