Янголи

Людмила Лашкул 2
                На Святвечір на підвіконня кладуть папірці, в
                яких люди просять Бога про найзаповітніше.
                В цю ніч на Різдво відчиняються небеса, а
                янголи підлітають до вікон, читають прохання та
                побажання і до ранку усі ці надіі та сподівання
                передають до небесної канцеляріі...



Тихий вечір, місяць в небі
та зірок не зрахувати.
На Різдво бажання треба
на папері написати...

Там, за склом лежать надіі
та прохання в папірцях.
Написали щирі мріі
до Небесного Отця.

Ті прохання про здоровья
рідних, близьких та дітей.
Ще про мирні дні в любові
до усіх живих людей.

Ці прохання янголята
всі до ранку віднесуть
до Христа щоб прочитати,
та й назад  до нас гайнуть.

Тихий вечір, місяць в небі...
Січень, вечір різдвяний.
До віконець по потребі
летять янголи, як рій...