Друзьям

Татьяна Маркова 3
Сьогодні – Всесвітній день «Дякую!»
Моїм друзям
    Н. Бидненко
Я дякую друзям сьогодні сердечно
За їх незрадливість, за вірну любов.
Щоб дружба нам сяяла всім безкінечно
І ми зустрічалися знову і знов.
Життя пропливало туманом над полем.
Всього в нім бувало: і сльози, і сміх.
Як горе прийшло – то ділилися болем,
Як радість у хату – ділили на всіх.
Я дякую долі, що нас об’єднала
На тих перехрестях життєвих доріг,
Де друзів надійних собі пострічала…
Хай дружба живе – наш святий оберіг!
***
Я благодарна друзьям всем сердечно
За преданность мне, за веру, любовь.
Чтоб дружба сияла всем бесконечно
И мы чтоб встречались часто и вновь.
Жизнь проплывала туманом над полем.
Всего в жизни бывало: и слёзы и смех.
Как горе прошло - то делились болью,
Как радость в дом - делили на всех.
Спасибо судьбе, что нас всех сплотила
На перекрёстках житейских дорог,
Где верных друзей всегда я встречала...
Пусть дружба живёт - наш святой оберег!