На Р здво ус м роб м добро

Наталия Кадин-Фесенюк
На Різдво усім робім добро:
І своїм, і дальним однаково.
Хоч Христос приходив так давно,
Він прийде іще обов`язково.
На Різдво навідає людей
Тиха радість Божого натхнення
І душа Спасителя знайде
У прекрасній миті одкровення.
Ось лежить безпомічне Маля,
Чи чиясь душа лишилась черства?
Утішайся струджена земля
І відчуй сьогодні мить блаженства.
На Різдво душе моя змінись,
Осягни таємну суть розради,
Перед Богом нині прихились,
Зрозумій хоча б краплину правди
2015