З днем народження вiтаю

Вира Украинка
З днем народження вітаю!!!
Щастя, миру побажаю!
Хай літа летять стрілою,
Долю зроблять золотою.

Буде мир та згода в хаті,
На любов будьте багаті.
Гості хай у вас бувають,
Чемно будні звеселяють.

Хай Господь благословляє,
Сонечко тобі хай сяє,
Буде всього аж доволі,
Райської бажаю долі .
15.01.2022
©Віра Українка